Eva-Marias funderingar

Eva-Marias funderingar

År 2020 har gått till historien och det som ett mycket speciellt år.

Vi har levt med en pandemi första gången i vårt liv, eftersom det är över 100 år sedan den förra pandemin raserade i världen. Vi har alla levt med corona år 2020, som påverkat oss i olika utsträckning. Sättet att arbeta, mötas och umgås har ändrats radikalt.

 

Tehys verksamhet har också förändrats helt. Tidigare träffades vi personligen vid skolningar, möten och sammankomster. Nu sker allt mer eller mindre via Teams. Det är också första gången i Tehys historia som fullmäktigemöten hållits på distans, via Teams och vi har gjort viktiga, storslagna beslut utan att personligen träffas. Visst har det fungerat, men nog saknar man sina Tehy-kolleger och hoppas att år 2021 skall bli ett mera socialt år.

Men i skrivandets stund lever vi nu ännu i coronavirusets grepp och bör följa alla restriktioner med tanke på de nya muterade coronavirusstammar som huserar.

Tehys fullmäktigeval närmar sig och denna gång sker det helt elektroniskt.

Tehys Fria Påverkare (Tehyn Vapaat Vaikuttajat) är den enda fullmäktigegrupp inom Tehy som är partipolitiskt obunden.

 

Kom med och påverka och ställ upp som fullmäktigekandidat.

Sedan upp till alla tehyiter att rösta, annars får man inte sin röst hörd och kan påverka.

Valet sker 29 mars - 21 april 2021.

 

Vi har just nu en underbat vacker vinter i hela landet, så ni skall alla njuta av vackra vyer och vår vackra natur. Det blir ljusare för varje dag som går och solen tittar fram nu & då.

Det kommer en dag igen då vi personligen igen kan träffa våra vänner, för det finns en ljusning ju flere som tar & får coronavaccinet.

Trots att år 2020 varit ett jobbigt år för mången, har jag själv fått två underbara barnbarn under det gångna året, nästan alla mina nära & kära har fått vara friska och många har insett vad som är viktigt i livet.

Ta väl hand om er, era nära och kära!

Våren kommer och med den nytt hopp.